Özalp hentbolde Türkiye şampiyonluğuna doğru

Muğla'nın Ortaca ilçesinde eğitim veren özel Özalp Koleji, Denizli'de yapılan grup müsabakalarında yıldız erkekler kategorisinde şampiyon oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2012 12:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'de yapılan grup müsabakalarında, Özel Özalp İlköğretim Okulu, Yıldız Erkekler kategorisinde şampiyon olarak Aydın'da yapılacak Türkiye Yarı Final maçlarında mücadele edecek.

Spor Genel Müdürlüğü, Okul Sporlar Faaliyetleri 2012 yılı faaliyet programında yer alan Hentbol Yıldız Erkekler Grup Müsabakaları sonucunda Erkeklerde, Grup maçlarını hiç yenilmeden tamamlayan Ortaca Özel Özalp İlköğretim Okulu şampiyon olarak Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Muğla'da olduğu gibi Denizli'de de, başta Antalya ve Denizli gibi illerin güçlü temsilcilerinin tamamını yendi.

Takımın Kafile başkanı Müdür yardımcısı Eyüp Karaçelik, ? Çocuklarımızla gurur duyuyorum. Muğla'yı ve okulumuzu en güzel şekilde temsil ettiler. Muğla'yı gururlandırdılar. Okulumuz ve şahsım adına başta Beden Eğitimi öğretmenimiz Mutlu Özcan'a teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim? dedi.

Takım Antrenörü ve Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Mutlu Özcan ise? Çok çalıştık ve başardık. Yarı Final maçlarına çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bu başarıda çok çalışmamızın etkisi var. Bizlere desteğini esirgemeyen Kurucu temsilcimiz Tarık Özalp'e ve Okul idaresine teşekkür ederim. Ayrıca öğrencilerimiz Sarp Vanizor, Server Ercan, Bahadır Akdeniz, İshak Gönül, Erce Uslu, Batuhan İlhan, İlyas Can Duman, Akın Demir ve Can Çakmakçı'nın gözlerinden öper kendileriyle gurur duyduğumu belirtmek isterim. Hepinize çok teşekkür ederim? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber